Een flexibel systeem dat zich aanpast aan uw vestiging

Wij bieden u een systeem op maat dat beantwoordt aan uw reële behoeften om het dagelijkse leven van uw patiënten en bewoners en van uw teams te verbeteren.

Technologie voor uw behoeften

In nauwe samenwerking met u bieden wij u een Dcare-systeem op maat. op maat om meerdere incidenten in één netwerk te detecteren.

U kunt zoveel patiënten of bewoners uitrusten als u nodig hebt in een gebied zonder limiet afhankelijk van het aantal stekkers Dcare geplaatst in een afdeling, een vleugel of de hele faciliteit.

In dit gebied bent u vrij omuw armbanden toe te wijzen zoals u wilt en wanneer u wilt, het systeem is schaalbaar en is niet en zit niet vast aan specifieke kamers waardoor de uit te rusten mensen zouden moeten worden verplaatst.

stekker van het Dcare systeem in één hand

De stekkers Dcare zijn aangesloten contactdozen die dienen als relais voor de Dcare armbanden naar uw bewakings- en waarschuwingssysteem. Ze zijn ook verkrijgbaar als wandbakens voor nog meer discretie.

Afhankelijk van de grootte en configuratie van de afdeling, vleugel of volledige faciliteit die u wenst te dekken, zal een bepaald aantal stekkers Dcare nodig zijn (gemiddeld één stekker voor elke twee kamers). Om een optimale dekking te garanderen, maken wij een offerte op basis van uw structuur.

Oppervlakte Aantal stekkers*
1000 m²
15 stekkers
3000 m²
45 stekkers

* Deze cijfers zijn indicatief en kunnen variëren afhankelijk van de configuratie van de installatie, de materialen van de binnenmuren en diverse obstakels. Er kan dekking worden geboden op meerdere verdiepingen.

Een systeem dat niet in steen gebeiteld is

Ons systeem is verwijderbaar en kan te allen tijde worden opgewaardeerd of aan een andere afdeling worden toegewezen. De geïnstalleerde apparatuur kan gemakkelijk worden verplaatst tussen afdelingen.

De armbanden kunnen worden doorgegeven aan andere dragers en hun detecties aangepast volgens de behoeften van elke nieuwe persoon.

Dcare is een flexibele maar ook schaalbaar. Het kan voortdurend worden aangepast aan de behoeften van uw teams en die van uw patiënten en bewoners.

Zittende oudere die een armband Dcare draagt in een instelling uitgerust met het Dcare systeem

Flexibele integratie

Hebt u al een alarm- of verpleegoproepsysteem? Wij kunnen u een software-integratie in uw bestaande systeem om de bestaande technologie aan te vullen of te vervangen.

De armband kan dan rechtstreeks door patiënten of bewoners worden gebruikt om het personeel van uw instelling te waarschuwen. Waarschuwingen worden dan ontvangen via onze Dcare-applicatie of bestaande technologie (DECT-telefoons, enz.).

stekker Dcare aangesloten op een stopcontact naast een DECT ziekenhuistelefoon

De technologie van Dcare voldoet aan de moderne behoeften van zorginstellingen voor de veiligheid en het welzijn van hun patiënten en bewoners.

Dank u voor uw inschrijving!

Nieuws binnenkort in uw mailbox.