dcare logo

5 belangrijke functionaliteiten voor meer veiligheid

Wat het Dcare systeem uniek maakt, zijn de vele functies in één compacte, discrete en efficiënte oplossing.

Valdetectie

De armband detecteert zware en zachte vallen dankzij de 5 sensoren en het intelligente algoritme dat in de armband is ingebouwd.

In geval van een val, gevolgd door inactiviteit, wordt onmiddellijk een bericht gestuurd naar de smartphone van elk familielid of aangewezen verzorger.

Handmatig hulp vragen

Door eenvoudig op de armband te drukken, kan de senior een verzoek om hulp sturen op elk moment dat hij of zij dat nodig heeft.

Vervolgens wordt onmiddellijk een melding verzonden naar de smartphone van elk aangewezen familielid of verzorger en weergegeven in de Dcare-applicatie.

Uitgangsdetectie

Met een nauwkeurige  binnenshuis lokalisatie, kan elke uitgang gedetecteerd worden.

Wanneer de senior het huis verlaat, worden zijn familie en verzorgers via de app op de hoogte gebracht. U kunt deze functie via de applicatie deactiveren als het niet relevant is voor uw dierbare.

Opvolging van de activiteiten

Dankzij artificiële intelligentie analyseert het systeem de levensgewoonten van de drager en geeft het een waarschuwing in geval van een ongebruikelijk gedrag.

De drager is bijvoorbeeld niet op het gebruikelijke tijdstip opgestaan en blijft in bed liggen: familieleden en verzorgers worden via een melding direct gewaarschuwd dat er iets mis is.

Lokalisering

Met de Dcare stekkers, aangesloten op enkele belangrijke plaatsen in het huis van de drager, wordt hij op elk moment binnen zijn thuis gelokaliseerd.

Een familielid of verzorger uit het persoonlijke netwerk van de senior kan op elk moment via het volgscherm van de applicatie vragen waar hij of zij is.

Vergelijkingstabel van vergelijkbare aanbiedingen

Naam Soorten oplossingen Analyse van AI-routines Binnenlocatie Zware/zachte valpartijen Specifieke toepassing Geen installatiekosten Autonomie zonder opladen
Dcare
Smart armband
6 maanden
Andere
Vergelijkbare smart armbanden
7 - 10 dagen
Andere
Medaillon/Knop
2 jaar
Andere
Aan de muur gemonteerde detectoren
2 jaar

De Dcare technologie komt tegemoet aan de belangrijkste behoeften van senioren om langdurig thuis te blijven.

Dank u voor uw inschrijving!

Nieuws binnenkort in uw mailbox.