Een verbonden armband voor uw naasten

Discreet en comfortabel

Dankzij het comfortabel en niet-stigmatiserend ontwerp past de Dcare armband perfect in het dagelijkse leven van senioren. Ze zullen hem snel als onmisbaar beschouwen.

Indicatorlampje

Een LED-indicator knippert en verandert van kleur afhankelijk van statusveranderingen en het versturen van waarschuwingen.

Alertknop

Een knop waarmee u handmatig waarschuwingen kunt versturen of het versturen van een automatische melding kunt annuleren, na een val zonder gevolgen.

Autonomie

Dankzij de innovatieve technologieën die tussen de Dcare Box, de Dcare stekkers en de armband worden gebruikt, gaat de batterij tot 6 maanden mee.

smartphones met de Dcare-toepassing

Een applicatie om de veiligheid te garanderen

De Dcare-applicatie is verbonden met de armband om het netwerk netwerk van familieleden en verzorgers van de senior in geval van nood.

Waarschuwingsmeldingen

Het controlescherm

Snelle en begeleide configuratie

Gebruiksvriendelijke en toegankelijke interface

Die een ondersteunend netwerk vormt

infographic van het netwerk van verwanten en verzorgers

Door de armband te combineren met de Dcare applicatie creëert u een netwerk van familieleden en zorgverleners die zorg dragen voor het welzijn van de senior.

Dankzij live-monitoring, vergezeld van meldingen, zal het netwerk van actoren in het dagelijkse leven van de bejaarde kunnen zorgen voor tijdige zorg in geval van een probleem.

Een incident dat op tijd wordt behandeld, heeft niet meer dezelfde risico's op gevolgen - dankzij de informatie die de innovatieve functies van Dcare bieden.

De Dcare technologie komt tegemoet aan de belangrijkste behoeften van senioren om langdurig thuis te blijven.

Dank u voor uw inschrijving!

Nieuws binnenkort in uw mailbox.