dcare logo

Verhuur Dcare kit

Promo!

Verhuur Dcare kit

De oorspronkelijke prijs was €39,99.De huidige prijs is €29,99. BTW INCLUSIEF / maand met een gratis 1 maand proef

Geleverd in België de volgende dag

De Dcare Starter Kit bevat alle modules en documentatie die nodig zijn om het Dcare-systeem bij uw dierbare te installeren.

De huur van een Dcare-kit gaat gepaard met een borgsom van €150, 00 en een abonnement op de Cloud Dcaredienst, die verplicht is voor de werking ervan.

Wat is de Clouddienst?

Beschrijving

De Dcare oplossing is een systeem waarmee u van overal kunt waken over het welzijn van uw dierbaren en de band tussen de generaties in de gezinnen kunt behouden. Eenvoudig, discreet en doeltreffend. Het zorgt voor een goede veroudering dankzij een aangesloten armband.

Met deze Dcare Starter Kit kunt u de oplossing bij uw dierbare thuis installeren en configureren om hem of haar uit te rusten met de Dcare armband.

Via een mobiele applicatie wordt het netwerk van familieleden en verzorgers gerustgesteld via activiteitenmonitoring en worden zij gewaarschuwd in geval van problemen. Uw dierbare kan dus volledig autonoom en met een gerust hart thuis blijven wonen.

Om te kunnen werken, is uw Dcare Starter Kit gekoppeld aan een abonnement op de Dcare Cloud Dienst
.

Inhoud

Inhoud van de Dcare Starter Kit :

 • A armbandDcare
 • Een Box Dcare met stroomvoorziening en Ethernet-kabel
 • 3 Dcare stekkers (aangesloten stopcontacten) met geïntegreerd stopcontact
 • Een Torx gereedschap
 • Een reservebatterij voor de armband
 • QR-code documentatie, snelstartgids en garantie

 

Een gebruikershandleiding is beschikbaar in onze rubriek Ondersteuning.

Hoe installeer en configureer ik Dcare?

In de rubriek Ondersteuning vindt u verschillende documenten die u helpen bij de installatie en configuratie van uw Dcare-systeem.

Abonnement op de Clouddienst

Om uw systeem draaiende te houden en voor uw dierbare te zorgen, omvat uw huur een abonnement op de Dcare Cloud Service. Wanneer het actief is, kunt u waarschuwingen, informatie, updates en nieuwe functies van het Dcare-systeem ontvangen, evenals technische ondersteuning.

Uw huurcontract kan worden beëindigd met een opzegtermijn van 30 dagen voor de volgende maandelijkse betaling als je het wilt beëindigen. Raadpleeg onze Abonnementsvoorwaarden Cloud Service voor meer informatie.

7 beoordelingen voor Location Kit Dcare

1-5 van 7 beoordelingen
 1. NR

  Zeer gemakkelijk te gebruiken kit, licht horloge, goede verbinding tussen gebruikers. Efficiënte dienst na verkoop. Aanbevolen product

 2. GM

  Ik gebruik deze oplossing voor mijn 95 jarige moeder die meerdere keren is gevallen.
  Dit zijn de belangrijkste voordelen van deze oplossing:
  - eenvoudige installatie dankzij een applicatie die nauwkeurige instructies geeft. Het is echter belangrijk om te weten dat, om het "horloge" in de configuratiemodus te zetten, wanneer er staat dat je de knop "lang" moet indrukken, je hem in werkelijkheid meer dan 7 seconden moet indrukken (wat niet gebruikelijk is en niet vermeld wordt...). Je moet ook heel goed de instructies lezen, want als je een complete reset moet doen, kan het veel ingewikkelder worden...
  - een zeer goede betrouwbaarheid: ik had slechts één vals positief in anderhalve maand en waarschijnlijk door een verkeerde beweging van mama.
  - een zeer goed gebruikscomfort: mama heeft nooit geklaagd dat ze zich schaamt voor de armband die ze zelfs onder de douche draagt. Bovendien is de lange levensduur van de batterij een onmiskenbaar voordeel ten opzichte van andere oplossingen.

  Er is echter nog één punt dat voor verbetering vatbaar is: Mama woont in een kleine, relatief oude flat. Er is geen ruimte, zoals een gang, tussen de kamers (alleen een kleine hal). Bovendien zijn er niet veel stopcontacten en daarom is, zelfs als de "stekkers" in 3 verschillende kamers worden geplaatst, de afstand tussen hen relatief klein. In deze omstandigheden is de locatie nogal onnauwkeurig en geeft het systeem regelmatig "laatste positie niet beschikbaar" aan, ook al verlaat moeder haar flat niet en zijn alle kamers in het systeem geconfigureerd, inclusief de kleine hal.

  Dit gezegd zijnde, ben ik over het algemeen zeer tevreden met het systeem, wat zowel mama als de familie geruststelt.

 3. PF

  Service, advies, professionalisme, snelheid, alles is er, bravo en dank u

 4. ML

  Ik nam de armband voor mijn 86 jaar oude vader, ik heb nu meer gemoedsrust als ik werk of hem niet kan bezoeken. De applicatie is geweldig!

 5. OD

  Eenvoudige en praktische toepassing, vrij gemakkelijk te installeren.

Een recensie toevoegen
Momenteel accepteren we geen nieuwe beoordelingen

Beoordelingen van klanten


\Het is een goed idee.

Uw mandje

\t

\Het is een goed idee.
\t
\n\t\t","editSettings":{"defaultEditRoute":"content"}}],"editSettings":{"defaultEditRoute":"layout"},"htmlCache":null}],"editSettings":{"defaultEditRoute":"layout","panel":{"activeTab":"layout","activeSection":"section_layout_container"}},"htmlCache":null}]}

Wat is de Clouddienst?

Alles-in-één dienst

Zolanghet actief is,kunt umet uwCloud Service-abonnement waarschuwingen, informatie, updates en nieuwe functies van het Dcare-systeem ontvangen, evenals technische ondersteuning.

Eerste maand gratis!

U heeft een maand de tijd om de Dcare-kit en de Cloud-dienst voor uw dierbare te testen. Als u niet tevreden bent, krijgt u uw geld terug!*

VERHUUR

U betaalt een maandelijks bedrag dat de huur van uw Dcare-kit en het abonnement op de Cloud-dienst omvat. Ook zal u gevraagd worden een borgsom te betalen.

OVERLIJDENSVERZEKERING

In geval van overlijden van uw dierbare, aangegeven als drager van armbandtijdens een abonnementsperiode, vergoeden wij u het equivalent van de resterende periode.**

*Op voorwaarde dat het materiaal in perfecte staat wordt terugbezorgd.
**Op vertoon van de overlijdensakte.

Aan het einde van uw proefperiode brengen wij u rechtstreeks kosten in rekening op de betaalwijze die u selecteerde toen u uw bestelling plaatste.

Tenzij u ons minstens 30 dagen voor het einde van uw huidige factureringsperiode op de hoogte brengt, zal de maandelijkse domiciliëring elke maand automatisch worden verlengd.

De huurovereenkomst eindigt op uw verzoek met een opzegtermijn van 30 dagen voor uw volgende maandelijkse betaling. In geval van overlijden van uw dierbare zijn de uitzonderlijke voorwaarden voor vervroegde beëindiging van de Overlijdensuitkering van toepassing.

Dank u voor uw inschrijving!

Nieuws binnenkort in uw mailbox.