De nieuwe hoofdzaken voor zorginstellingen

Beveilig uw patiënten en bewoners in een institutionele omgeving met een innovatieve armband die het personeel responsiviteit en gemoedsrust biedt.

Verpleegster praat met een van de institutionele patiënten uitgerust met armband Dcare

Betrouwbaar

De armband Dcare detecteert nauwkeurig zware en zachte valpartijen en vele andere incidenten om uw teams te waarschuwen.

Flexibel

Het systeem past zich voortdurend aan uw structuur aan en evolueert volgens de behoeften van uw bedrijf.

Concurrentie

Tot 10 keer goedkoper dan de bestaande oplossingen op de markt, zowel bij aankoop als huur.

Eenvoudig

De installatie van het Dcare-systeem is snel en eenvoudig, zonder dat er werkzaamheden nodig zijn en zonder verstoring van het bedrijf.

Faciliteer het werk van uw personeel om hen responsiviteit en gemoedsrust te bieden

Rust de meest kwetsbare uit met armband Dcare intelligent en waterdicht voor 24/7 automatische veiligheid, zonder opladen.

Omdat ze onmiddellijk worden geïnformeerd en gewaarschuwd wanneer dat nodig is, kan uw personeel zich richten op quality time met degenen die dat het meest nodig hebben.

Bewoonster van een verpleeghuis kijkt naar een telefoon die haar wordt aangereikt door een verpleegster met een masker.

De oplossing die dragers van armband en hun familie geruststelt

Dankzij onze oplossing is het dagelijks leven bij l'ziekenhuisverpleeghuizen (EHPAD) of in residentie rustiger voor patiënten, bewoners en zorgpersoneel.

De mensen om je heen zijn ook gerustgesteld door onze discreetrespect voor privacy privacy en garandeert veiligheid veiligheid van de dragers.

Verpleeghuisbewoners met armband Zorg met een familielid

Betrouwbaar

Uitgebreide en betrouwbare functionaliteit om uw personeel te waarschuwen en snel en effectief te reageren op incidenten.

  • Nauwkeurige detectie van zware en zachte valpartijen
  • 3 soorten valpartijen: gevolgd door beweging, zonder beweging, met herstel
  • Instelbare detectiegevoeligheid volgens het profiel van de drager
  • De gevoeligheid kan worden aangepast bij elke verandering van drager.
stekker van het Dcare systeem in één hand

Flexibel

Als ontwerpers van onze eigen technologie hebben we een systeem gemaakt dat uw vestiging.

Gemakkelijk gemakkelijk over te dragen tussen mensen en afdelingenhet systeem is niet vast en gebonden aan één ruimte, maar detecteert een onbeperkt onbeperkt gebiedwaar je de armbanden kunt toewijzen aan wie je maar wilt.

A integratie met uw oproepsysteem voor verpleging en een selectie van relevante functies zijn ook mogelijk, zodat uw technologie voldoet aan uw werkelijke behoeften.

Concurrerend tarief

Dcare past zich ook aan uw budget aan door op maat gemaakte aanbiedingen voor te stellen die tot 10 keer goedkoper zijn dan die op de markt, hetzij als aankoop, hetzij als huurpakket. Wij stellen voorzieningen van alle soorten en maten in staat om hun patiënten en bewoners te beveiligen en tegelijkertijd het werk van hun teams te vergemakkelijken.

Het is de meest complete oplossing en toch een van de goedkoopste op de markt met ongeveer 0,50€ per dag per patiënt.

Type oplossing Prijsklasse Handmatige verpleegoproep Val Integratie met het bestaande Infoline-oproepsysteem Installatie zonder werk Autonomie
armband Dcare
2 jaar op de batterij
Klassieke verpleegoproep
€€€
Netvoeding
Camera systeem
€€€€€
Netvoeding

Eenvoudig

Wij bieden u een installatie op maat, eenvoudig, snel en zonder werk. Het kost minder dan een uur om een hele afdeling in te richten zonder de activiteit van het personeel te verstoren, zonder werk en met inachtneming van de sanitaire normen.

Bekijk een video van onze Dcare-installatie in 3 afdelingen van 25 bedden in het CNDG (Clinique Notre-Dame de Grâce) in Gosselies, België.

De technologie van Dcare voldoet aan uw behoeften om uw patiënten en bewoners te beveiligen en het werk van uw teams te vergemakkelijken.

Dank u voor uw inschrijving!

Nieuws binnenkort in uw mailbox.