dcare logo

Dcare Kit

Promo!

Dcare Kit

De oorspronkelijke prijs was €449,99.De huidige prijs is € 359,99. BTW INCLUSIEF

Geleverd in België de volgende dag

De Dcare Starter Kit bevat alle modules en documentatie die nodig zijn om het Dcare-systeem bij uw dierbare te installeren.

De aankoop van een Dcare-kit gaat gepaard met een abonnement op de Cloud-dienst, dat verplicht is voor de werking ervan.

Standaard bieden we je het standaardpakket voor €18,99 voor één maand, verlengbaar. Je kunt je pakket in een paar klikken wijzigen via de Mijn accountzelfs nadat je je bestelling hebt geplaatst.

Het abonnement op de Cloud-dienst omvat verschillende formules die contant worden betaald voor vaste, stilzwijgend verlengbare perioden:

 • Tweejaarlijks (24 maanden): € 269,99 (komt overeen met ongeveer € 11 per maand)
 • Jaarlijks (12 maanden): 159,99 euro (wat overeenkomt met ongeveer 13 euro per maand)
 • Halfjaarlijks (6 maanden): €89,99 (komt overeen met ongeveer €15 per maand)
 • Maandelijks (1 maand): €18,99 per maand

Wat is de Clouddienst?

Beschrijving

De Dcare oplossing is een systeem waarmee u van overal kunt waken over het welzijn van uw dierbaren en de band tussen de generaties in de gezinnen kunt behouden. Eenvoudig, discreet en doeltreffend. Het zorgt voor een goede veroudering dankzij een aangesloten armband.

Met deze Dcare Starter Kit kunt u de oplossing bij uw dierbare thuis installeren en configureren om hem of haar uit te rusten met de Dcare armband.

Via een mobiele applicatie wordt het netwerk van familieleden en verzorgers gerustgesteld via activiteitenmonitoring en worden zij gewaarschuwd in geval van problemen. Uw dierbare kan dus volledig autonoom en met een gerust hart thuis blijven wonen.

Om te kunnen werken, moet uw Dcare Starter Kit gekoppeld zijn aan een abonnement op de Cloud-dienst.

Inhoud

Inhoud van de Dcare Starter Kit :

 • A armbandDcare
 • Een Box Dcare met stroomvoorziening en Ethernet-kabel
 • 3 Dcare stekkers (aangesloten stopcontacten) met geïntegreerd stopcontact
 • Een Torx gereedschap
 • Een reservebatterij voor de armband
 • QR-code documentatie, snelstartgids en garantie

 

Een gebruikershandleiding is beschikbaar in onze rubriek Ondersteuning.

Hoe installeer en configureer ik Dcare?

In de rubriek Ondersteuning vindt u verschillende documenten die u helpen bij de installatie en configuratie van uw Dcare-systeem.

Abonnement op de Clouddienst

Om uw systeem draaiende te houden en voor uw dierbare te zorgen, heeft u een abonnement op de Dcare Cloud Service nodig. Zolang deze actief is, kunt u waarschuwingen, informatie, updates en nieuwe functies van het Dcare-systeem ontvangen, evenals technische ondersteuning.

Het abonnement op de Cloud-dienst omvat verschillende formules die contant worden betaald voor vaste, stilzwijgend verlengbare perioden:

 • Tweejaarlijks (24 maanden): € 269,99 (komt overeen met ongeveer € 11 per maand)
 • Jaarlijks (12 maanden): 159,99 euro (wat overeenkomt met ongeveer 13 euro per maand)
 • Halfjaarlijks (6 maanden): €89,99 (komt overeen met ongeveer €15 per maand)
 • Maandelijks (1 maand): €18,99 per maand

Standaard bieden wij u het standaardpakket aan aan €18.99 voor één maand hernieuwbaar. U kunt uw pakket in een paar klikken wijzigen via de rubriek Mijn account, zodra u uw bestelling hebt geplaatst.

Beoordelingen van klanten


\Het is een goed idee.

Uw mandje

\t

\Het is een goed idee.
\t
\n\t\t","editSettings":{"defaultEditRoute":"content"}}],"editSettings":{"defaultEditRoute":"layout"},"htmlCache":null}],"editSettings":{"defaultEditRoute":"layout","panel":{"activeTab":"layout","activeSection":"section_layout_container"}},"htmlCache":null}]}

Wat is de Clouddienst?

Alles-in-één dienst

Zolanghet actief is,kunt umet uwCloud Service-abonnement waarschuwingen, informatie, updates en nieuwe functies van het Dcare-systeem ontvangen, evenals technische ondersteuning.

Eerste maand gratis!

U heeft een maand de tijd om de Dcare-kit en de Cloud-dienst voor uw dierbare te testen. Als u niet tevreden bent, krijgt u uw geld terug!*

VERHUUR

U betaalt een maandelijks bedrag dat de huur van uw Dcare-kit en het abonnement op de Cloud-dienst omvat. Ook zal u gevraagd worden een borgsom te betalen.

OVERLIJDENSVERZEKERING

In geval van overlijden van uw dierbare, aangegeven als drager van armbandtijdens een abonnementsperiode, vergoeden wij u het equivalent van de resterende periode.**

*Op voorwaarde dat het materiaal in perfecte staat wordt terugbezorgd.
**Op vertoon van de overlijdensakte.

Aan het einde van uw proefperiode brengen wij u rechtstreeks kosten in rekening op de betaalwijze die u selecteerde toen u uw bestelling plaatste.

Tenzij u ons minstens 30 dagen voor het einde van uw huidige factureringsperiode op de hoogte brengt, zal de maandelijkse domiciliëring elke maand automatisch worden verlengd.

De huurovereenkomst eindigt op uw verzoek met een opzegtermijn van 30 dagen voor uw volgende maandelijkse betaling. In geval van overlijden van uw dierbare zijn de uitzonderlijke voorwaarden voor vervroegde beëindiging van de Overlijdensuitkering van toepassing.

Dank u voor uw inschrijving!

Nieuws binnenkort in uw mailbox.