dcare logo

Over ons

luchtfoto van het hoofdkantoor van Domintell SA

Dankzij onze ervaring in het ontwerpen en produceren van domotica-oplossingen exporteert ons bedrijf Domintell SA naar meer dan 35 landen met bijna 10.000 actieve installaties wereldwijd. Dankzij onze merken Domintell en Dmaxmerken zijn wij al bijna 30 jaar actief op het gebied van innovatie voor het levenscomfort en het welzijn van alle generaties.

Veel mensen maken al gebruik van onze domotica-oplossingen om thuis onafhankelijk en comfortabel te blijven. We hebben echter geconstateerd dat te veel senioren in de loop der jaren hun huis moeten verlaten om naar gespecialiseerde instellingen te gaan omdat hun veiligheid thuis niet meer gegarandeerd is. Ook hebben veel familieleden die zich zorgen maken over het welzijn van hun ouderen, geen betrouwbare en duurzame oplossing om dagelijks voor hen te zorgen.

Daarom hebben wij het merk Dcare in het leven geroepen. Een eenvoudige, effectieve en privacyvriendelijke oplossing om senioren thuis te houden en tegelijkertijd hun veiligheid te garanderen. Onze niet-stigmatiserende oplossing is gebaseerd op een discrete en elegante armband voor het comfort en de waardigheid van iedereen. Gecombineerd met Bluetoothtechnologie is ons systeem erop gericht om al diegenen die dat wensen zo lang mogelijk in hun eigen huis te laten wonen. Dit alles met behoud van de steun van familieleden en medisch personeel die voor hun welzijn zorgen.

De vlag van België geïntegreerd in de grenzen

Contactgegevens

Domintell SA
Rue de la Maîtrise, 9
1400 Nijvel
België
+32 (0) 67 88 82 50
info@dcare.be

BTW: BE 0429.942.701

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in de Dcare technologie voor uzelf of een familielid? Neem dan contact met ons op!

Dank u voor uw inschrijving!

Nieuws binnenkort in uw mailbox.