Huur extra Dcare stekker

Huur extra Dcare stekker

 2,99 BTW INCLUSIEF / maand met een gratis 1 maand proef

Geleverd in België de volgende dag

De stekker Dcare is het aangesloten stopcontact waarmee uw Dcare-installatie uw dierbare kan lokaliseren en zijn routines kan detecteren.

Wat is de Clouddienst?

Beschrijving

De stekker Dcare is het aangesloten stopcontact waarmee uw Dcare-installatie uw dierbare kan lokaliseren en zijn routines kan detecteren. Het stelt armband Dcare ook in staat om informatie en waarschuwingen naar familieleden en verzorgers te sturen.

In het geval van een woning die groter is dan de gemiddelde flat, kan het zijn dat u een of meer extrastekker(s ) nodig heeft om een optimale dekking van de woning van uw dierbare te garanderen. Zie de tabel hieronder voor meer informatie.

Oppervlakte Aantal stekkers*
10 tot 70 m²
3 (Dcare starter kit)
70 tot 90 m²
4 (+1)
90 tot 110 m²
5 (+ 2 stekkers)
110 m² en meer
+ 1 stekkerper 20 m²

Beoordelingen van klanten


\Het is een goed idee.

Uw mandje

\t

\Het is een goed idee.
\t
\n\t\t","editSettings":{"defaultEditRoute":"content"}}],"editSettings":{"defaultEditRoute":"layout"},"htmlCache":null}],"editSettings":{"defaultEditRoute":"layout","panel":{"activeTab":"layout","activeSection":"section_layout_container"}},"htmlCache":null}]}

Wat is de Clouddienst?

Alles-in-één dienst

Zolanghet actief is,kunt umet uwCloud Service-abonnement waarschuwingen, informatie, updates en nieuwe functies van het Dcare-systeem ontvangen, evenals technische ondersteuning.

Eerste maand gratis!

U heeft een maand de tijd om de Dcare-kit en de Cloud-dienst voor uw dierbare te testen. Als u niet tevreden bent, krijgt u uw geld terug!*

VERHUUR

U betaalt een maandelijks bedrag dat de huur van uw Dcare-kit en het abonnement op de Cloud-dienst omvat. Ook zal u gevraagd worden een borgsom te betalen.

OVERLIJDENSVERZEKERING

In geval van overlijden van uw dierbare, aangegeven als drager van armbandtijdens een abonnementsperiode, vergoeden wij u het equivalent van de resterende periode.**

*Op voorwaarde dat het materiaal in perfecte staat wordt terugbezorgd.
**Op vertoon van de overlijdensakte.

Aan het einde van uw proefperiode brengen wij u rechtstreeks kosten in rekening op de betaalwijze die u selecteerde toen u uw bestelling plaatste.

Tenzij u ons minstens 30 dagen voor het einde van uw huidige factureringsperiode op de hoogte brengt, zal de maandelijkse domiciliëring elke maand automatisch worden verlengd.

De huurovereenkomst eindigt op uw verzoek met een opzegtermijn van 30 dagen voor uw volgende maandelijkse betaling. In geval van overlijden van uw dierbare zijn de uitzonderlijke voorwaarden voor vervroegde beëindiging van de Overlijdensuitkering van toepassing.

Dank u voor uw inschrijving!

Nieuws binnenkort in uw mailbox.